Jøder

i Topnyheder af

Jeg bliver altid angrebet, det er bare sådan verden er for mig. Jeg har lært at leve med det. Der kommer altid en ny bølle og forsøger at slå mig oven i hovedet.

Selvom jeg altid forsøger at finde fred, så er der altid nogen som provokeres af mig. Det er faktisk ikke noget jeg gør med vilje, jeg er bare sindsygt provokerende i min måde at være på.

Primært handler det om min idealisme og evne til at forandre verden, det vil folk ikke have, og så får jeg helt automatisk fjender.

Jeg får også en masse venner. Når man lever i en korrupt verden og selv er ukorrupt, så får man automatisk en masse fjender, det siger sig selv,

Men hvad sker der så, når jeg får fjender? Ja så kommer der en slåskamp og så dør min fjender som regel. Sådan er det hver gang. Det bedste eksempel er min slåskamp imod hedengange Tøger Seidenfaden redaktør på Politiken, som virkelig gjorde hvad han kunne for at få skovlen under mig, han gjorde alt hvad han kunne for at deplatformere, udskamme, og lukke munden på mig.

Lige pludselig, så døde han af kræft. Det kom fra den ene dag til den anden, så var han død. Han skrev så lige en bog, hvor han hetzede alle som kom efter ham, som kom efter hans død. Sammen med Scharff, PETs chef og sandsynligvis hans ven, gjorde han alt for at systemet skulle slå mig ihjel. I dag er Seidenfaden død, og Scharff arbejdsløs og lever i skam.

Jeg troede egentlig, at min omverden havde lært lektien, og var stoppet med at angribe mig, men det fortsætter åbenbart.

Så er der bare flere som forsvinder.

Jeg har tænkt meget over, hvad det er som sker?

Jeg ved det ærlig talt ikke. Men jeg vil tro, at det har noget at gøre med, at jeg er beskyttet, dels om jøde, og dels som ekstremt firkantet sandhedssøger. På den ene side, så bliver man lagt for had, på den anden side er der en stærk åndelige beskyttelse af min person.

G-ds udvalgte folk kalder man os jøder. Hvis det skal give mening, så handler det om, at vi nyder en meget udstrakt åndelig beskyttelse. Det mener jeg i hvert fald, at jeg kan se på min egen historie, men også på jødernes historie generelt. Vi vinder som regel og dem som bekæmper os dør på den mest ydmygende og horrible måde.

At verdens befolkning ikke snart erkender, at det at slås med os jøder, specielt sådan en do gooder som undertegnede, det er er ekstremt fartligt, man risikerer at ende som nazi tyskland eller politisk korrekthed.

Vi kæmper for sandhed, forståelse og fred. Men når vi mødes med de sædvanlige tropes, så ved vi godt hvad klokken er slået, og så må vi op på g-dernes slagmark og kalde på ærkeenglene med vores Shofar. Lægge filigran af sølv og ædelmetal i vores skjolde og stå ved Gabriels side.

G-d og g-derne bevare Danmark og de danske jøder.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.