Dialogen

i Topnyheder af

Så er der gang i rewilding diskussionen igen. Højrefløjen kæmper imod venstrefløjen, og grøfterne graves bare dybere og dybere.

Public service stationer som TV Frihed er sat I verden, for at servicere demokratiet, og vi har virkelig forsøgt, at række ud efter både venstre og højre.

Her på det sidste, har vi dækket producenterne af statsskove og privatejede skove, som er meget, meget bekymrede. Det kan man mene om, hvad man vil. Men at vi skal forsøge at skabe dialog, som public service, det er der vel ingen, som kan være uenige i.

Her på det sidste, er det blevet lidt på mode, indenfor nogle dele af miljøforkæmperne, at lade være med at snakke sammen, at droppe dialogen. Er det nu fornuftigt? For hvem taber i sidste ende, hvis vi ikke vil dialogen? Det gør naturen.

Hvis venstrefløjen dropper dialogen, og presser naturplanerne igennem uden at søge de brede forlig, så sker der bare det, at højrefløjen vender om på planerne, så snart de kommer til. Det er i hvert fald, hvad jeg har fået at vide, og det er altså fra højeste sted.

Så, var det ikke langt mere fornuftigt, at prøve at snakke sammen? Hvad blev der af det med at mødes allesammen nede i højskolens fællessal, hele det danske folk, høj og lav og samtale?

Er det ikke præcis nu, hvor vi for alvor er røget i skyttegravene, at vi skal huske på Grundtvigs ideer?

Vi er faktisk ikke særlig uenige, men vi er presset af de nye medier, som bare smider os i skyttegrave. Al den her svinen hinanden til på nettet, er ikke særlig fordrende for naturen. Skove bruger mange, mange hundrede år, på at vokse sig store. Det tager tid, det skal vi huske på, at vi skal have tålmodigheden.

G-d og g-derne bevare Danmark.

2 Kommentarer

    • Hej Sorry, jeg har først set denne kommentar nu.

      Jeg har faktisk ikke haft det store med Støjbjerg affæren at gøre. Jeg mødte Støjbjerg til et grundlovsmøde, hvor jeg fik lavet et lille interview med hende. Så prøvede jeg at få fat i hende, fordi jeg gerne ville bakke hende op, men hun var afvisende, så jeg holdt mig derfor i baggrunden. Så jeg har ikke haft noget med hende at gøre faktisk.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.