Kommunalarbejderen

i Topnyheder af

Da jeg startede min karriere, der var det som projektleder for et internetprojekt i Slagelse. Det lyder måske ikke så fancy i dag, men for 23 år siden, der var det bleeding edge.

Det gik ikke særlig godt, jeg farede rundt i Vestsjælland, og der var ikke mange der tog den friske unge Københavner seriøst, det her med at lave om på en hel masse i Slagelse, det var vist ikke lige det man var mest optaget af.

Der lærte jeg, hvor vigtigt det var, at få fat i græsrødderne, og komme ud af byen for at nå de små foreninger rundt omkring.

Da jeg så stoppede på projektet, der fik jeg nedenstående flotte actionman. En actionman i kommunalarbejderdragt.

Det er “story of my life”. Jeg arbejder nu igen i kommunen, og forsøger at udvikle de institutioner som kommunen består af. Det er MEGET sjældent særlig populært.

Men kigger vi på de resultater som jeg har opnået; en meget bred landbrugsaftale, og nu også antasterne til et bredt kompromis indenfor skovdrift, så taler resultaterne for sig selv. Det virker.

I mange år rendte jeg rundt og brokkede mig helt vildt over alle de andre medier, jeg var “mediekritiker”, men når kommunen ikke har lyst til at lave om på sig selv, så kan man være indenfor i systemet og få en masse problemer, eller man kan være udenfor systemet og blive udelukket. Sagen er jo, at den nødvendige forandring som systemet SKAL gennemgå, skal ske.

Nu er jeg så, 23 år efter jeg sidste gang trak i kommunalarbejderdragt, kommet i kommunalarbejderdragt igen. Denne gang har jeg forberedt mig bedre, jeg har langt mere erfaring, og jeg er blevet langt sejere end de 27 år jeg havde for 23 år siden. Så nu har jeg den stamina der skal til, for at forandre på kommunen.

Jeg ved godt, at man sidder inde på SLKS og er kamsure over, at jeg rent faktisk laver noget anderledes. Det er ikke meningen, man skal lave det samme, som vi altid har gjort. Med andre ord, lave uduelig og elendig fjernsyn som ingen ser, som koster det hvide ud af øjnene, og som har en markant venstreorienteret slagside. Det er, for nu at sige det ærligt, spild af penge, og det servicerer ikke det demokratiske samfund.

Så ligesom dengang i Slagelse, hvor de elskede og hadede actionmanden i kommunalarbejderdragt, så må i bare acceptere, at forudsætningen for, at vi kan skabe internetdrevet, folkeoplysning det er, at Asger Trier får frie rammer.

Det er et budget på 600.000 kroner, I sammenligning med en absurd mængde penge som de andre medier får, som ingen verdens nytte tjener.

Mange brokkede sig over Trump, han var kritisk overfor samfundet, jeg er ikke længere kritisk, jeg er konstruktiv, skaber dialog på tværs og giver demokratiet det ilt, som det har brug for.

Så, dennegang har jeg tænkt mig, at beholde kommunalarbejderdragten på, og det er det bedste for samfundet, for det er det det handler om; den demokratiske samtale.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.