PET og FE

i Topnyheder af

Der er mange som undrer sig en hel del over, hvad i alverden der sker med fængslingen af den ØVERSTE chef for Forsvarets efterretningstjeneste. Der er en masse flak med, at han har lækket nogle informationer til pressen, men hvad skulle det være. Jeg har ikke læst nogle ting, som kunne have været af efterretningstjenestemæssige interesse i pressen. Tværtimod, har pressen slet ikke skrevet om noget interessant i meget lang tid.

Så, hvad i alverden er det egentlig som foregår? Jeg tror, det er en kamp imellem PET og FE som foregår, og jeg ved ikke hvorfor, men det sker.

Hvis PET fængsler lederen af FE, så er det fordi PET er efter FE. Når man fængsler chefen, så er det ikke af sikkerhedsmæssige årsager, så er det af politiske årsager.

Man fælder cheferne, fordi de kører en politisk linje, som man er uenig i.

Hvilken politisk linje er det så man er uenig med FE om? Jeg ved det slet ikke, for hvor har FE skabt en udvikling vi ved noget om?

Jeg var ude her sidste år og foreslå, at FE overtog PETs rolle, idet PET er politisk utrolig tonedøve. PET har ikke styr på tingene. Samtidig med, at S. kører en strammerpolitik foretager PET sig det direkte modsatte. Jeg har også været i PETs søgelys det sidste stykke tid, fordi jeg har hjulpet regeringen med en landbrugsreform og en skovreform.

Jeg mener med så ringe politisk fingerspitzgefühl, så er det måske på tide at ledelsen i PET skiftes ud, og ikke ledelsen i FE?

Just saying.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.