Trier doktrinet

i Topnyheder af

Der har været en del diskussion af Lars Findsens fængsling, og det er selvfølgelig helt umuligt at sige, hvad der egentlig ligger bag fængslingen, det kan være alt muligt. Det er naturligvis sådan det er, når man har med en af statens mest hemmelighedsfulde organer at gøre, men man kan analysere på den strategiske situation, for at FORSØGE at finde ud af, hvad der egentlig foregår.

Der er en del som mener, at det har noget med corona at gøre. Det tror jeg umiddelbart ikke, idet regeringen og politiet jo er helt enige i dette spørgsmål, og der derfor ingen konflikter er på området.

Så kunne man mene, at det måske er minksagen, som har en effekt her, men igen, her er regeringen og politiet også nogenlunde enige, i hvert fald på ledelsesniveau, så det har jeg svært ved at forestille mig, kan have en indvirkning på FE som er så gennemgribende.

Så det eneste emne der er tilbage er islam, som regeringen og PET og måske også FE har været stærkt uenige om. Det kulminerede i diskussionen af tilbagetagelsen af islamisk stat børn, koner og måske krigere. Her var regeringen og PET/FE dybt uenige. Sikkerhedsapparatet ville have islamisterne til Danmark, det ville regeringen ikke. FE var på linje med kommunisterne, som også ville have islamisterne til Danmark. Det er måske her, at vi kan se komen til uenigheden. Der blev også lækket en del materiale til pressen i denne ombæring, som var direkte undergravende for regeringen.

Hvis man skal være lidt undskyldende overfor FE, så kan man sige, at der samtidig var en massiv international bevægelse imod den kritiske håndtering af Islamister. Vi var på vej ud af Afghanistan, og der var tale om, at vi skulle samarbejde med islamisterne. Blandt andet var Jakob Sheik, en Politiken journalist (selvfølgelig) fremme med det argument i Danmark. Så FE fulgte en international trend.

Det viste sig så bare at være et kæmpe flop, vores udtrækning af Afghanistan var et fadæse og vi vendte så tilbage til mine ideer omkring bekæmpelse af Islam, altså at vi typisk går efter lederne i de ISLAMISTISKE organisationer. Så kom der ro på igen.

Men det er altså i denne opkogte internationale/nationale debat og meningskrig, at vi skal finde ud af, hvad i alverden Findsen har gjort, siden han endte i kachotten.

Reelt er der to muligheder. Enten endte han i kachotten fordi han støttede regeringen, eller også endte han i kachotten fordi han gik imod regeringens holdning.

Altså enten støttede han islamisterne sammen med kommunisterne, og blev derfor smidt i fængsel, eller også gik han imod FEs generelle holdning, og blev smidt i fængsel.

Nu var han jo CHEF for FE, så det mest sandsynlige er nok, at han støttede FEs støtte til kommunisterne, hvilket faktisk er landsforædderi.

Altså opbakningen til islamisk stat i samarbejde med kommunisterne. Det siger sig selv, at en soldat som støtter islamisk stat og kommunisterne på en gang, helt automatisk bliver landsforrædder.

Så logisk set er hans reelle brøde, at han har støttet fjenden, og så kan man sige, at så fortjener han jo også at ende i brummen og få en lang straf.

Spørgsmålet er så; er der flere i FE som støtter islamisk stat og kommunisterne? Hvad med PET, er der også nogen der, som stadig støtter islamisk stat og kommunisterne?

Det må nødvendigvis være det spørgsmål, som offentligheden må spørge sig selv, og have et svar på.

Hvor står vores sikkerhedsapparat i diskussionen af samarbejde med islamisterne og kommunisterne?

Er de stadig på Jacob Sheiks vogn, en vogn som har ingen andre støtter, alle andre i verden er vendt tilbage til mit doktrin, og hvis de er det, er det så landsforædderi?

Vi kunne se i julen, hvor politiet helt åbenlyst samarbejdede med imamerne for stoppe volden i København, det er jo Sheik doktrinet i effekt, og er det det som Findsen er i fængsel for?

Det er svært at sige, men man må sige, at den internationale bevågenhed som er kommet på sagen helt automatisk vil skabe en bevægelse i sagen.

Hvad skal sikkerhedsapparatet gøre?

Min holdning, se at komme væk fra Sheik doktrinet og vend tilbage til Trier doktriner, det er det sikre kort at spille, og det gør resten af verden.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.