Tillykke til Dronning Margrethe d. II

i Topnyheder af

Det er alligevel lidt af en begivenhed, hendes majestæt dronningen af Danmark, Margrethe d. II har været regent i 50 år, 50 år!!

Vi er mange, som har levet hele vores liv under dronningens regering.

Personligt må jeg sige, at jeg er utrolig imponeret over hendes majestæts utrolige fornemmelse for hvor danskerne er henne rent mentalt. Og meget imponeret over, hvordan kongehuset har formået at navigere de konflikter vi har haft under hendes majestæts regeringstid, det er imponerende.

Da jeg trådte min barnesko i det intellektuelle liv her i Danmark var jeg så utrolig heldig, at jeg udgav en lille samtale med den daværende hofmarskal, hr. Ove Ullerup. Da jeg udarbejdede samtalen, vidste jeg ikke, hvor stor en ting det var for kongehuset. Jeg var lige startet på min karriere, men set her i bakspejlet, så kan jeg godt se, at her lagde de gule palæ en ny linje. Den nye linje hørte jeg godt, som hofmarskallen sagde, vi står for loyalitet.

Den dyd har jeg, i al beskedenhed og med meget store personlige ofre til følge, fulgt lige siden. For hofmarskallen havde ret, det vi mangler i dag er loyalitet. Loyalitet overfor Danmark.

Den værdi oplever jeg, som en stærk ledetråd også i regentens regeringsførelse, en loyalitet overfor Danmark, som ingen andre kan vise. En stærk opbakning til folket og en reelt ydmyg tjeneste til folket.

Det eksempel er inspirerende, og det forsøger vi så, os som støtter vores danske kongehus, at videreføre. Loyaliteten overfor Danmark og det danske folk.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.