Islamismen i Danmark

i Topnyheder af

Der er mange som mener, at alle muslimer er sådan og sådan. Det mener jeg ikke. Jeg kender mange muslimer, som bare gerne vil være en naturlig del af den moderne virkelighed med Facebook, ungdomsfester og hygge. Men så er der så samtidig en bevægelse i gang i verden, som er startet af Qutb, en sufi præst fra Egypten, som mener, at alle mennesker skal leve under sharia og i et kalifat.

Hvis vi, som et af de mest moderne og ellers velfungerende demokratiske samfund ikke kan finde ud af at skelne imellem de muslimer som vil være en del af det moderne samfund, og de muslimer som følger de arkaiske ideer som prædiker drab på vantro, og at bøsser skal smides ud over tagtoppe, hvordan kan vores demokrati så siges at være et af de fremmeste demokratier i verden?

Det er ikke ok, at smide bøsser ud over hustage, og det er ikke ok slå folk ihjel, fordi de ikke tror på det samme som dig. Det er ikke ok.

Det er derimod helt ok, at vise hensyn, have en rummelighed for andres holdninger og en åben indstilling.

Sådan bør et humantisk demokrati opføre sig.

Det er derfor, at jeg mener, at vi skal kunne finde ud af at skelne imellem islamister og sekulære muslimer, og min fornemmelse er, at ti øren ENDELIG er faldet hos PET eller FE.

Fint, så er det ok. Så gå efter hovederne på de islamistiske organisationer, og tag dem ud. Præcis som vi gør i resten af verden. Med en hovedløs organisation, så er det svært for islamisterne at fungere.

Men sørg for at de demokratisk sindede muslimer får nogle gode vilkår.

Vi skal ikke være naive, og flertallet vil ikke vores demokrati, men vi skal heller ikke være ondsindede, og derfor give de muslimer som er sekulære plads.

Det er min holdning, og det virker. Det gør at de muslimske verden bliver MERE demokratisk og ikke mindre demokratisk, og det er målet, set fra vestens side.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.