Hvad ville Glistrup gøre?

i Topnyheder af

DF skal til at vælge en ny formand, eller forkvinde. Hvad skal man mene om det?

I Socialdemokratiet I USA, der har de sådan en lille remse de siger til sig selv indimellem, når de er helt på spanden WWBD. What Would Bill Do. Med andre ord, hvad ville Bill Clinton gøre. Bill Clinton var en helt fantastisk strateg, og han kunne klare de mest forfærdlige trusler. De kalder ham også “the come back kid”.

Hvad kan det oversættes til i DF regi, ja det kan oversættes til HVGG. Hvad Ville Glistrup Gøre?

Mogens Glistrup var, reelt, grundlæggeren af hele den folkebevægelse, som står i dag og skal vælge ny formand. Hvad ville han gøre?

Han ville se ind i fremtiden, og forestille sig de udfordringer som kommer, og så komme med en kras kritik af de udfordringer.

Det samme skal DF gøre; forsøge at forstå de udfordringer som er i dag, og så komme med en direkte og kras kritik af de udfordringer.

Glistrup var humanist. Det skal man ikke tage fejl af. Jeg er sidenhen blevet utrolig gode venner med hans datter Anne-Marie, og jeg synes jeg kan forstå hvem Glistrup var i lyset af hans datter. Hun er uangribelig i hendes karakter.

Hun er stærk, idealistisk, sandfærdig og et godt menneske. Det tror jeg også Glistrup var. Stærk, intelligent og med en uangribelig karakter.

Den ånd som Glistrup havde, er det som skaber DF i dag.

Det handler om, for mig at se, at forsøge at forstå den ånd i nutiden. For hvilke udfordringer ville Glistrup se som problematiske?

Forstå det, og så komme med nogle intelligente men konsekvente løsninger.

Vi har allerede islamkritikken, hvor vi er førende, så den er til højrebenet. Men hvad med feminismen, som er gået bananas? Skal vi ikke også gå op imod det. Eller Woke?

Vi skal se de negative trends i samfundet, og kritisere disse trends, på en ordentlig, humanistisk basis.

Så kommer vi tilbage igen.

G-d og g-derne bevare Danmark og Dansk Folkeparti.

2 Kommentarer

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.