Naturen i balance

i Topnyheder af

Der er nogen som har spurgt, om jeg ikke ville offentliggøre det paper jeg har sendt til Oxford, og som nu er peer reviewed osv.

Link til dokument

Så det gør jeg herunder. Jeg vil lige understrege, at det ikke er videnskab i sådan en “sort skole” tradition. Det vil sige, kedelige lister og en mekanisk evidens. Det er videnskab i den Gruntvig Koldske højskole tradition. Her er filosofien jo kernen i den udvikling vi tror på. Grundtvigs romantiske inspiration og den smukke poesi som højskolen er bygget på, er grundlaget. Så er der sikkert nogle fra den “sorte skole”, som vil mene, at så er det ikke videnskab. Men når man arbejder med Platon, som grundlagde videnskaben, så giver det argument vel ikke megen mening. For hvad er videnskab, hvis det ikke er platonisme.

Mit take på metafysik/teologi/natur er at blande forståelse af G-d og natur i et. Forstå g-d og natur i et hele. Det bliver sindssygt langhåret.

Men husk på, at paperet altså er stilet til de største minds indenfor metafysik, den absolutte elite indenfor mit felt, så det er ikke til folket.

Det skal så formidles til folket, men det her er altså uber nørderi.

Men mit håb er, at det kan redde naturdiskussionen, så at vi forstår naturen bedre.

Nature in balance v 2

2 Kommentarer

  1. tak! hvilket tidsskrift påOxford er det udgivet i, det er vores lærer der siger det skal stå der

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.