Den fælles samtale

i Topnyheder af

Nu er der lige ved at være et medieudspil på banen, ok jeg ved det godt. Jeg er nok ikke lige den del af mediespillet som er mest populær, idet jeg insisterer på min egen uafhængighed.

Men, lad mig lige forsøge at forklare hvad der er på spil.

I dag var jeg ude og snakke med to ungersvende som drømmer om at blive skovarbejdere en dag. De har hele livet foran sig, og kan se deres drømme blive ødelagt, fordi vi har alle mulige idiotiske ideer om at skoven skal være “vild”.

Ok, hvad med de unge mennesker hvis fremtid vi ødelægger med de klaphatte ideer vi Københavnere har?

De føler ikke, at der er nogen som lytter til dem, og deres drømme om en fremtid.

Og så sagde den ene ungersvend med et smil som var det Morten Korch som var genopstået. Min generation er så trætte af, at al debat er mudderkastning, det gør, at jeg ikke kan komme igennem med mine argumenter.

Ok, så spurgte jeg, hvad han mente, at vi kunne gøre, og han sagde. Jeg er sikker på, at hvis bare vi satte os om samme bord, så ville vi kunne finde af noget.

Det er bare det, at mødes om samme bord, høj som lav.

Det er det mediespillet handler om. At genskabe den samtale, som er gået tabt i de sociale medier.

Få folk til at diskutere sammen igen, på lige fod.

Husk lige det. At give DR en ordentlig omgang økonomi vil ikke redde samtalen. Det vil bare proppe flere burkaer ned over vores unge piger.

Jeg siger det bare.

Det er selvfølgelig underordnet for TV Frihed, for vi er vist skrevet ud af det forlig. Men kan i så ikke finde på noget andet, om ikke andet, så for at vise ungdommen, at vi faktisk forstår dem, og også gerne vil give dem en plads ved bordet i den fælles samtale.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.