Vagtskiftet

i Topnyheder af

Så er det ved at være magtskifte igen, og endnu engang bliver min ydmyge person hvoromkring skiftet sker.

Det skete først med Helle Thorning, som jeg fældede, derefter Lars Løkke, som jeg også fældede, og nu skal jeg så til at fælde Mette Frederiksen.

Jeg vil lige sige, det er ikke fordi, jeg har nogen glæde ved det. Tværtimod, det gør mig faktisk virkelig ondt. Men det giver absolut ingen mening for mig, at støtte en leder af regeringen, som sætter sine løjtnanter til at ødelægge min foretning. Det viser, at det her med støtte åbenbart kun går en vej, min støtte til regeringen. Den går altså ikke. Som filosof er man meget udsat, fordi jeg jo forandrer samfundet hele tiden, og derfor er ekstremt sårbar overfor de mennesker som mister noget, fordi jeg skruer på samfundsapparatet.

Jeg kan ikke fungere i samfundet, uden opbakning fra statsministeren. Det er bare sådan det er, når jeg ikke har den opbakning, så tvinges jeg til at skifte side. Når nu de konservative tilbyder en plads i deres parti, så er jeg tvunget derover, for at overleve. Hvis det lykke Ane Halsboe-Jørgensen at lukke min biks, så er jeg færdig som deltaget i det offentlige liv. Der er ikke noget sikkerhedsnet for mig. Det eneste der vil ske er, at jobcentret får kløerne i mig, og så begynder torturen.

Når det så er sagt, så er det faktisk ikke fordi jeg mener, at vi skal skifte forfærdelig megen politik. Vi skal, forsåvidt, fortsætte ned af de stier, som jo har givet os succes. Vi skal forsætte med at repatriere islamister, kriminelle migranter og konsolidere de EU drevne og FN drevne lejre i Afrika. Her har Socialdemokratiet, med min hjælp, jo lavet en fint stykke arbejde.

Der er ingen grund til, at ændre på det. Yderligere startede hele arbejdet jo under Løkke regeringen, så det er fælles projekt for midten af dansk politik.

De nye miljøideer som jeg har arbejdet på; power to x og også nu atomkraft, skal vi også arbejde videre på. Der er en masse argumenter imod atomkraftværker, men der er også en del gode argumenter for atomkraft. Vi skal bare sørge for, at sikkerheden er i orden.

På den måde får vi et seriøst alternativ til fossile brændstoffer. Den elektriske energi vi danner ved at lave atomkraft kan konverteres til biofuels som vi kan sejle vores skibsflåde på. Mærsk er her godt i gang.

Men, jeg mener, at når vi nu er højrefløj, at der er et andet seriøst område, som vi kan arbejde på, og som reelt kan række ind over midten.

Da jeg arbejdede med USA under Obama, lavede vi det som vi kaldte “Obamanomics”. I sin essens handler Obamanomics om at skaffe produktion tilbage til vesten. Det knytter sig til den handelskrig vi har med Kina, og vi kan, som borgerlige, sørge for, at vi skaffer gode og lempelige forhold for produktionsdanmark, hvilket har den fordel, at det giver arbejderklassen et boost. Vi skal ikke af med seriøse produktionsarbejdspladser. Der skal være arbejde for den danske arbejder. På den måde skaffer vi arbejder og smør på bordet for den klasse som venstrefløjen har glemt, arbejderen.

Yderligere er der selvfølgelig de sikkerhedsmæssige aspekter. Vi skal sørge for, at forsvaret og politiet er spitzen, og vi kan gå imod en evt. invasion fra Rusland. Jeg er nu ikke så bange for russerne. De amerikanske våben er russerne overlegne. Men vi skal opruste, have styr på vores marine sikkerhed, men også vores stående hær inklusive hjemmeværnet. Det ser ærlig talt ikke særlig godt ud, det skal vi blive bedre til.

Til sidst er der en del vi kan gøre ved velfærdssamfundet. Dels mener jeg, at den reform Løkke lavede af regionerne kan vi og skal vi lave om. Kommunerne klarer ganske enkelt ikke mange af de udfordringer de har fået efter at de har overtaget opgaverne fra regionerne. Det går ud over en del socialarbejde. Professionaliteten blandt de kommunale arbejdere er til overse, hvilket fører til en del fejlskøn indenfor det sociale arbejde. Vi har brug for en reform af kommunernes ansvar, noget skal flyttes tilbage til et regionalt niveau, for at oparbejde den kompetence der er nødvendigt, for for alvor at kunne løfte opgaven. Det vil også stoppe problemerne med tvangsfjernelser.

Yderligere mener jeg, at vores beskæftigelsessystem skal gennemgå en reform. Selvfølgelig skal vi forhindre misbrug af kontanthjælp og så videre, men at de svage bliver så skidt behandlet, det mener jeg, er ganske uværdigt. Så vi skal have gjort noget ved beskæftigelsessystemet.

Det store problem bliver dog krig. Vi ved ikke, om muslimerne i Sverige trækker blankt, hvis de gør, så har vi virkelig en svær i situation i Danmark. Det kan gå helt galt. Så der skal vores sikkerhedsapparat være vågent.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.