Farvel til Radio 24/7

i Topnyheder af

Nu er det så kommet frem, at radio 24/7 er lukket, for anden gang. Det er alligevel utrolig, at så meget ballade kan skabes for en pseudo konservativ radio station.

Jeg var med til at lukke radio 24/7 første gang, af den årsag, at stationen LOD SOM OM, at den var konservativ, uden at være det. Det synes jeg, er at forråde konservatismen. Hvis man optager en plads i det mediemæssige landskab, så skal man også, reelt, optage pladsen.

Radio 24/7 udformede den værste form for censur efter min mening. Den censurerede store dele af det konservative bagland, altimens den LOD SOM OM, at den var konservativ.

Man kan ikke lade som om, og så forestille sig, at man bliver ved med at have resten af landets opbakning. Nu er der så endelig sat et punktum for den farce.

Heldigvis har vi så fået en meget bedre afslører for Radio 24/7, nemlig TV Frihed. Og vi laver langt bedre fjernsyn. Jeg vil gerne indrømme, at det slet ikke er på samme niveau rent fagligt som Radio 24/7. Radio 24/7 var langt bedre til at lave alle mulige programmer, men TV Frihed er fair overfor alle konservative i alle de afskygninger de findes i. Ingen glemt ingen nævnt. Vi censurerer ganske enkelt ikke.

Det skaber den nødvendige nyudvikling indenfor den konservative del af højrefløjen. Vi finder på nye ting, får nye vinkler på mange dagsordner, lader konservative i alle mulige afskygninger komme til, giver alle en stemme.

Det er efter min mening, reel public service, KONSERVATIV public service.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.