Journalistikken

i Topnyheder af

TV Frihed bliver, af alle de gode mennesker som TV Frihed møder hen af vejen, betragtet som en meget ordentlig TV Kanal.

Det er jeg faktisk utrolig stolt af. Hvor journalister generelt har et meget negativt omdømme, så anerkender de fleste, at TV Frihed arbejder ud fra et sæt etiske principper, og så også følger disse principper.

Vi behandler altid de mennesker vi interviewer med den største respekt. Vi snyder ingen. Vi har sådan en langsommelig proces, hvor vi giver dem vi har interviewet mulighed for at kommentere på det vi har lavet sammen. Det er ikke så tit, at der bliver lavet noget om. Men det sker, og så er det jo en god tryghed for folk at have, at de ikke risikerer at blive citeret for noget, som ikke er korrekt.

Så, på trods af, at resten af den journalistiske stand har samme troværdighed som brugtvognsforhandlere, så er der faktisk meget få, som tror at TV Frihed lyver eller manipulerer.

Det har skabt den fantatiske effekt, at jeg får nogle mennesker som ellers har mistet troen på systemet, til at stille op, og fortælle om de ting de har oplevet af svigt.

Med andre ord, der er en positiv effekt på mediet. Vi opfører og ordentligt, og det giver os faktisk mulighed for at få nogle historier som dels er rystende, men så samtidig faktisk også er utrolig spændende. Specielt på det sociale områder, føler vi, at TV Frihed gør en meget stor forskel.

Nu er det ikke fordi, at jeg skal bestemme hvordan resten af den journalistiske stand skal udvikle sig, og sætte nye milepæle for god journalistik. Men jeg har fået nogle erfaringer med journalistik, som er til at føle på.

Jeg vil påstå, at jeg har rehabiliteret journalistikken en smule.

Det synes jeg, for samfundets sundheds skyld, og for den seriøse journalistiks skyld, er godt.

Jeg langt fra PRESS og det tårnhøje niveau det magasin havde, som jeg startede på. Men kan journalistikken finde tilbage til sine ide og væsentlighed for samfundet. Oplyse og skabe debat, uden at skelne til politiske alliancer?

Det er målet. Jeg ved ikke om det lykkes, for det er super svært. Men uden idealer, så bevæger vi os ikke.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.