Johhny Depp og ligestillingen

i Topnyheder af

Så har Johnny Depp vundet retssagen over Amber Heard. Hvordan skal vi egentlig tolke det?

For det første, så tror jeg, at det egentlige drama, for tilskuerne, ikke handlede så meget om selve sagen. Det var ret tydeligt, fra start, at Amber Heard er en pænt usympatisk person, og at Johnny Depp er en ret sympatisk person.

Så vi vidste jo godt, hvor vi havde vores sympati, fra start af.

Det handlede bare om noget andet, for alle os, som er OMKRING sagen. Det handler om ligestilling.

Problemet med hele diskussionen ang. ligestilling er, at det et kørt, helt, helt, helt af sporet. Det siger jeg som en person, som har forsøgt at beskytte piger i nattelivet, og har raset imod voldtægter.

Men Meetoo var, I bund og grund, en fælde for hele debatten. Lad mig prøve at forklare. Andrew Breibart, den fyr som startede hele bevægelsen, som senere førte til Trump, havde sådan en “smart” strategi. Breibart udviklede blogs til venstrefløjen, med det argument, at det så udstillede venstrefløjens dårlige strategier. For eksempel udviklede han Huffington Post, venstrefløjens største blog i USA.

Det samme skete med Meetoo, det var også bare et Trump projekt, som forsøgte at vise folk hvor bindegale venstrefløjen er.

Problemet ved denne strategi er, at ja, det udstiller venstrefløjens dårlige sider, men samtidig er det utrolig destruktivt for hele debatten.

Amber Heard var vores karrikatur på Meetoo, den viste hvor onde kvinder er. Nu har vi fået tudet ørene fulde af, hvor onde mænd er, så nu skal de kvinder have en igen. Grøfterne graves dybere, og dybere.

Jeg er samme generation som Breibart. Jeg startede på samme tid som ham, som blogger. Men min holdning har altid været, at den måde vi løser de problemer vi har, er ved at være KONSTRUKTIVE.

Kritisere for at bygge op.

Jeg ved godt, at Trump ideerne slog hårdt igennem i Danmark med Paludan osv. Faktisk kom Breibarts efterfølger, Steve Bannon til Danmark, for at overveje at støtte Stram Kurs.

Men, jeg har altid været lidt uenig med Breibart i hans strategier.

I USA er jeg BÅDE læst af venstrefløjen såvel som højrefløjen. Obama, Bernie Sanders, og Trump.

Det samme er jo også her i Danmark, hvor jeg både er læst af Socialdemokratiet, Frie Grønne, SF og så hele højrefløjen. Jeg er højskolemand, jeg mener, at der skal være plads til alle.

Derfor mener jeg også, set i lyset af Depp og Heards forfærdelige odyssé, at vi skal forsøge, at se en udvej ud af problematikken, som bringer os tættere sammen, og ikke længere væk fra hinanden.

Her er romantikken, et godt sted at starte. Dels fordi det jo også er platonisme (Marxisme er platonisme), og dels fordi det, potentielt, korrekserer problemet. Platon ville lighed imellem kønnene for at skabe harmoni.

I dag er kønsdebatten bevæget sig henimod kaos og disharmoni. Derfor mener jeg, at den kønsdebat vi har i dag er helt misforstået af feministerne. Målet er ikke lighed, målet er harmoni imellem kønnene. Lighed er et redskab til at opnå harmoni. Det er ikke målet i sig selv.

G-d og g-derne bevare Danmark og kærligheden.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.