Medieudvikling

i Topnyheder af

Ok, nu begynder TV Frihed at virke. TV Frihed skaber public service på Facebooks premisser, og vi har en del succes med det.

Specielt de to udsendelser fra Thy, pædofilisagen og nu sagen med mor Hanne, er store sucesser.

Dels er der mange som ser det, dels skaber det, efter min ydmyge mening, udvikling på de områder de dækker. Det er afsløringer i mega klassen vi er ude i, og det underlige eller inspirerende er, at det sker på en hel, hel ny måde.

Public service drevet på sociale mediers præmisser.

Det giver faktisk et håb om, at vi kan bevare nogle gode danske medier i denne internationale verden. Det har rent faktisk en stor betydning, at DANSKE forhold også dækkes i vores lille verden.

Min erfaring er, at man skal involvere sig i de diskussioner der er, men hele tiden forsøge at være ultra fair, og have den højeste etik man kan have. Altid behandle alle de involverede så godt man kan.

Der er så mange konspirationsteoretikere derude, som hele tiden mener at have fået den endelige sandhed, og har gennemskuet en.

Jeg mener, konspirationsteoretikerne burde da være glade for, at vi har afsløret en pædofiliring. Men nej, så understøtter det jo ikke ideen om, at ALLE medier er i lommen på magthaverne. Hvis man kigger på TV Frihed, så vil man ret hurtig opdage, at næsten halvdelen af de interview vi laver har deltagelse af en folketingspolitiker. Så reelt er TV Frihed et af de medier, som er aller tættest på magten. Det er fordi at der ikke findes en ond politiker sammensværgelse. Sammensværgelsen ligger I MEDIERNE SELV.

Medierne selv laver de her censurlignende tiltag, hvor nogle journalister er indenfor, andre er udenfor osv.

Det er ikke politikerne.

Som vi sagde på RUC for mange år siden; the media is the message. Medierne er langt mere magtfulde end politikerne, idet medierne kan sætte dagsordnen.

Det hele kommer heldigvis til at ændre sig når vi får det nye virtual reality push. Det skal nok komme i løbet af de næste ti år. Det bliver ret spændende.

Jeg er selv lige gået lidt i gang med at undersøge VR, og har overvejet, at lave nogle udsendelser med VR.

Der er langt bedre stemning i VR verdnen, folk er rent faktisk utrolig venlige. Det er det som er problemet. Facebook og de andre tekstbårne medier skaber sådan en ufattelig dårlig stemning, og har ikke været i stand til at skabe en bedre stemning. Når de så forsøger at regulere, så bliver det utrolig skidt og klodset, det er anderledes i VR, fordi vi ligner rigtige mennesker der, så de normale opdragelsesmæssige ting slår igennem. Man opfører sig ordentlig overfor en to meter høj kriger med sværd.

Så det er løsningen, jeg kan godt se, hvor Zuckerberg gerne vil hen med META og hans investering i VR headset.

Det bliver godt, at vi komme lidt videre over i en VR verden, efter min mening. Stemningen er betydelig bedre, og det trænger vi godt nok til.

G-d og g-derne bevare Danmark.

2 Kommentarer

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.