Socialstaten

i Topnyheder af

Der er et dybere problem i forhold til diskussionen af køn, Metoo og alle de her nye kønsformer. Forstå mig ret, jeg har absolut intet imod bøsser. Jeg kender mange af dem, og de har udfordringer med accepten fra samfundets side. Det har de.

Det er ikke nemt.

Problemet er bare, at vi har skabt et samfund, hvor staten BURDE tage sig af de svage, og tage mange af de opgaver som familien tog sig af i gamle dage. Primært børnepasning. Men det går ikke særlig godt for staten, tingene er ved at gå i udu.

Den dag, at socialstaten falder, og det er den efterhånden ved at gøre her og der. Så er der ingen til at tage sig af vores børn længere og vores svage.

I et samfund, som er så splittet, og med så svage familier, så vil det være et ragnarok. Tænk bare på alle børnene som vil lide under institutioner, som bliver dårligere og dårligere, eller handicappede som får færre og færre muligheder og hjælp.

Kig på fængelserne, hvor man i gamle dage havde masser af pædagogiske tiltag, det er der ikke råd til længere heller.

Det er den egentlige grund til, at jeg har forsøgt at tale familien så meget op. For familien er vores egentlige sikkerhedsnet.

Når og hvis den sociale stat falder, og det gør den, når kassen er tom, så vil danskerne virkelig være i problemer.

I forvejen er vi i sindssyge problemer, på grund af det man kalder “failed policies”, det bliver kun værre.

Hvis vi ikke formår, at skabe en fleksibel stat, så at familierne kan leve og overleve, så kan overgangen fra en statsstøttet familiestruktur til en ikke statsstøttet familiestruktur blive ufattelig grusom. Den menneskelige lidelse vil ingen ende tage.

Vi skal passe på, der er en udløbsdato på socialstaten, og den nærmer sig.

Hvis vi ikke har flere penge til at betale for pædagoger, så vil kvaliteten falde drastisk. Allerede nu har danskerne det sådan, at de ikke har lyst til at have deres unger i statens skoler, hvad med institutionerne?

Hvis vi ikke passer på, så falder hele skidtet fra hinanden.

Derfor mener jeg, at vi skal skabe et fleksibelt system for vores skoler/institutioner, så at familierne SELV vælger hvordan de vil bruge det. Ja, det er lidt irriterende for pædagogerne, de vil gerne have 8-4, men alternativet er, at samfundet for alvor knækker sammen, og det vil gå ligeså meget ud over pædagogerne.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.