Kærligheden

i Topnyheder af

I disse tider, hvor kærligheden jo virkelig lider under meetoo og mænds frustration over ALLESAMMEN at være udset som krænkere. Så er der meget få, som forsøger, at tale modsætningerne ned og det fælles op.

Det synes jeg, for os alle sammen, er trist. For er vi virkelig så forskellige?

Ja, vi er forskellige, men VI KAN også få det bedste frem i hinanden, ligesom vi kan få det værste frem i hinanden.

Det bedste får vi frem i hinanden, når vi går op i, at vise at vi er dygtige, gode og venlige.

Når vi gerne vil ses i den vi kan lide, som noget godt.

Det er der romantikken, efter min mening kan have en formidlende effekt. I stedet for, at vi hele tiden ser det værste i hinanden. Så kan vi, i romantikken, se det bedste i hinanden.

Broen imellem os, skabes idet vi forsøger at se hinandens kvaliteter.

For hvis vi taler forholdet ned, så bliver det ofte også nedtur, destruktion, og ofte hæmningsløs lidelse. Hvis vi derimod forsøger at tale hinandens kvaliteter op, så kan vi også pludselig blive bedre som køn.

Da jeg var ung, der var den offentlige sfære ikke så seksualiseret. Det var en naiv og smuk tid. Der var intet der var rigtig farligt, som i dag. Ingen vold, bare hygge når man gik i byen. Mine ungdoms sommeraftener var evige og fyldt med glæde.

I dag er vores verden blevet farlig. Vi tør ikke gå ud, er bange for hvad der kan ske. Volden er blevet en baggrundsstøj, for det at gå ud.

Hvis de unge generationer kan lære noget af os, som levede før verden blev så dyster som den er i dag, så er det, at man skaber sin virkelighed selv. Når man går efter romantik og renhed, så er det ofte det man finder. Hvis man går efter spænding og det farlige, så er det det man finder.

Med andre ord, de smukke forhold vi gerne vil have, KAN vi skabe selv, vi skal bare tale det op, og ikke ned, som vi har været ret slemme til her på det sidste.

De fleste kvinder er skønne, dejlige og seje. De fleste mænd er ligeså magiske og vidunderlige som kvinder er ligeså.

Det er virkeligheden, og lad os da til at tale det op, vi har snakket forskellene op. Lad os nu tale lighederne op i stedet.

G-d og g-derne bevare Danmark og kærligheden.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.