Det politiske kaos

i Ikke kategoriseret af

Vi nærmer os et valg, og det bliver et af de her skæbnevalg igen. Lad os kigge lidt på problemerne. For det første, så har vi en gryende krig mod Rusland.

Den næste regering skal, uanset partifarve, forholde sig til det. Hvordan vil man tackle den udfordring.

Det næste er den økonomiske krise. Krig så tæt på, giver uro, som så forplanter sig til markedet. Det giver så lavere priser osv.

Der skal en ny regering have danskerne igennem den udfordring også. Det kræver tight planlægning og at man holder hus med de ressourcer vi har.

Tillige så får vi, hvis det ikke lykkes at få Ukraine krisen til at falde til ro, potentielt problemer med de muslimer som knytter sig til Saudi Arabien (hvilket er de fleste i Europa). Den gamle konge var ok overfor vesten, men kronprinsen vil krig.

Så det er nogle problemer som er så svære, at det kræver en kaptajn på broen med tæft og intelligens.

Kigger vi på det politiske landskab, så har både venstre og højre store udfordringer. Den etablerede midte er meget presset over en stærkere og stærkere frustration.

På venstrefløjen er det ikke så udtalt som på højrefløjen, men de signaler som hr. Sikander Siddique udsender er bare forløberen på de udfordringer vi får med den muslimske diaspora. I takt med at den bliver større, vil den kræve flere og flere rettigheder.

På den anden fløj, er frustrationerne også til at føle på. Her er det det omvendte fortegn, de gamle partier har slet ikke forsøgt at styre baseret på Nye Borgerlige og Danmarks demokraternes mandater endnu, men det bliver udfordringen. Min fornemmelse er, at man slet ikke er gået i gang med at tænke over det.

Jo, der er en potentiel ambition om at skabe et stort midterparti. Det er selvfølgelig en måde at gøre det på, men det fjerner jo ikke frustrationerne fra højre og venstre. Det lægger højst et låg på, indtil at befolkningen bliver så frustrerer over den manglede handlekraft, at de ender med at vælge en af de frustrerede sider ind. Det er det som er sket i Frankrig i disse dage, hvor Marine le Pen lige er valgt ind med en del mandater i underhuset.

Frustrationen bunder I det man kalder “failed policies”, altså politiske valg som tidligere politikere har taget, som er forfejlet. Det var og er en forfejlet politik, at hive halvdelen af mellemøsten til Vesteuropa. Det er ret evident om man kommer fra Mellemøsten eller ej. De konflikter vi har fået, er ved at rive vores samfund i stykker.

Det eneste valg vi har er at gå i en eskaleret konflikt med den muslimske diaspora.

Det sker i Frankrig, og vil eskalere, specielt hvis kronprinsen i Saudarabien synes, at scimitaren skal trækkes ud af skeden, og hedningene skal have nogen over nakken, sammen med Putin.

Med andre ord, dårlig politisk styring, som nu har stillet os i en så elendig situation, at det er næsten umuligt at komme ud af, uden at skulle slås rent fysisk. Det er der vi er på vej hen, hele vesteuropa.

Det ENESTE alternativ er de lejre som er i Afrika, hvor vi, stille og roligt, kontrolleret, kan sende dele af diasporaen til som gerne vil destruere vores samfund, hvis vi vil. Det vil være hårdt, men alternativet er krig.

Det er sådan landet ligger.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.