Quangos

i Topnyheder af

Jeg synes, på godt og ondt, desværre mest på ondt, at vi er ved at komme ind til kernen af diskussionen af minkskandalen.

Det handler om politisering af embedsværket.

Grunden til, at det er så diskuterbart det som er sket under minkskandalen, ud over selv lovbruddet, er at embedsværket helt åbenlyst politiseres af fr. Mette Frederiksen.

Det er noget nyt at det sker så åbenlyst, men det er ikke noget nyt at det sker.

I England har de et navn for en embedsmand, som er politiseret, de kalder det for en Quango. Og det skal lige siges, at det er ikke noget, som er positivt ment.

Forskellen imellem England og Danmark er, at i England siger man det bare helt åbenlyst, og gør så det, når en ny regering kommer til, at de ansætter embedsmænd, som passer i partifarven.

Jeg har for længst afskrevet mig ideen om, at vi har et embedsværk som er neutralt. Det har vi ikke. Vi har et embedsværk som er ekstremt politiseret, gennemsnitlig, i en rød retning.

Jeg mener, tag min egen sag (undskyld at jeg snakker så meget om mig selv), men fordi jeg som en af de få meningsdannere har lagt mig i slipstrømmen på DF synspunkter, så har; alle undervisningsinsitutioner være lukkede, intet kvalificeret job været muligt, censur fra statsmedierne, chikane fra PET, osv. Det er jo, lige præcis, politisering af embedsværket. Det er EMBEDSVÆRKET, som agerer politisk.

Så jeg synes, at det er helt fint, at vi har fået diskussionen op til overfladen.

Hvis vi skal have et neutralt embedsværk, hvilket selvfølgelig er idealet. Så er det fint at vi forholder os til, hvordan vi får det. For lige nu, så har vi et giftigt politiseret embedsværk, og hvorvidt Mette Frederiksen sparker til dem eller ej, ændrer intet.

Jeg er meget enig i, at det var helt forkert det hun gjorde, men at det er noget nyt, det passer ikke.

Sådan har det været siden jeg selv startede som meningsdanner, og det har været det i mange år før min entre.

G-d og g-derne bevare Danmark.

2 Kommentarer

  1. Hi, we are a group of influential globalists who have seeked wisdom and intelligence on peripheral weblogs, and have found yours. Would you accept a role where we take the credit for your ideas, without mentioning you? We are ready to pay in dogecoin if yes..

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.