Akademiske katedraler

i Topnyheder af

Jeg har tænkt meget over min konflikt med akademikerne i Rewilding afdelingen, og ikke fordi vi skal til at starte forfra med debatten, men for at forsøge at skabe en eller anden form for efterrationalisering, så hvad er egentlig problemet med denne akademikerdrevne udvikling?

Hvis nu jeg ikke SELV var akademiker, så ville jeg nok mener, at det havde noget med københavneriet og storbynarcissismen at gøre.

Men nu er jeg faktisk SELV akademiker, faktisk så meget akademiker, at jeg bare elsker at læse grundteksterne i det akademiske korpus, jeg har lige fået godkendt et paper på Oxford, osv.

Så man kan ikke sige, at jeg ikke er akademiker, tværtimod, jeg er MERE akademiker end biologerne, forstået på den måde, at jeg er absurd idealistisk med de akademiske dyder; sandhedssøgning, og arbejder på 47 metodiske planer på en gang.

Så über akademikeren render rundt herovre i Jylland, er halvgode venner med Inger Støjberg (hun bruger de ideer jeg udviklede i forhold til islamkritik), er gode venner med alle de arbejdere som er ude i virkeligheden, osv.

FORSKELLEN imellem Asger Trier og de andre akademikere er, at jeg OGSÅ er KUNSTNER.

Jeg betragter akademisk projekter som kunstværker. Hver gang jeg udvikler et akademisk projekt; min økonomiske filosofi som er inspireret af Ayn Rand og Adam Smith, min islamkritik som er baseret på Løgstrup, Grundtvig og Aristoteles osv. Så skaber jeg en katedral.

Jeg forsøger at skabe et teoretisk værk som er så smukt, idealistisk og gennemarbejdet, så at man kan sige, at det jeg har lavet, er kunst.

I gamle dage, så vi meget op til kunstnere som Leonardo da Vinci og Dante. Hvorfor? Fordi de skabte noget som var fantastisk, mindblowing, og stadig står.

Sådan ser JEG mit akademiske arbejde.

Som en kunst.

Det er forskellen imellem undertegnede og rewilderne. Jeg maler over naturen, med en filosofisk pensel, som, hvis det fik lov til at stå, ville skabe naturlig skønhed, og harmoni imellem menneske og natur, som vi ville kunne se tilbage på, og sige, der byggede vi en smuk, akademisk katedral.

Lige nu bygger vi nogle almindelige rækkehuse, som skal skubbe alt det som ikke lige passer ind, til side.

Hvad med at bygge en katedral i stedet for, en AKADEMISK katedral?

En Sagrada de familia (Gaudis hovedværk) her i Danmark. Ville det ikke være en del mere cool, end at bygge typerækkehuse?

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.