For at forstå noget af det som skete med hensyn til Radio 24/7, så kan det være spændende, at kaste sig over Anton LaVey.

Anton LaVey har sådan et begreb, som han kalder “good boy badge”. Man kender det, folk som gerne vil “virke gode”. Bruger penge på at hjælpe små børn i Afrika, samtidig med, at danske børn har det skidt.

Folk som er “antiracister”, samtidig med, at de deler deres processioner op i sorte og hvide.

Der er mange, som gerne vil “virke gode”.

Det kalder Anton LaVey, “good boy badge”, og det er til at brække sig over.

Antitesen til “good boy badge” er “the Lone Ranger”, ofte mennesker som er genuint gode, som stiller sig udenfor flokken, og kritiserer, finder hykleriet, og kommer med nye ideer til samfundet, som rent faktisk er gode, men ofte i en stiv modvind fra alle dem med “good boy badge”, som i en sanseløs rus kaster sig over eneren i en delirisk blodrus. Ingen reel etik og moral er der i disse mennesker, som mener at deres simplistiske ideer om ret og vrang kan give dem tilladelse til at hænge “the Lone ranger” i det nærmeste træ.

Som LaVey siger, der skal ikke mange med “good boy badge” til, før der opstår en lynch mob.

Som en Lone Ranger, har jeg længe haft funktionen som det korrektiv der var til alle disse med “good boy badges”, som hidser sig op med en patos, og lyncher uden at have nogen reel moral.

Men her på det sidste er mine ideer og holdninger gået hen og blivet good boy badges selv. Mine ideer om at tage samtalen op igen, har faktisk været underlæggende under radio 24/7, og heri ligger det egentlige paradoks.

Jeg bliver skoset, fordi nogle mennesker har udviklet et good boy badge, på grundlag af mine egne ideer. Asger er ond og dum, fordi han ikke vil samtalen, eller noget.

Sådan går dumheden i samfundet på en eller anden forunderlig måde i ring.

Pludselig bliver jeg ramt af mine egne ideer, af mennesker som mener jeg er ond, fordi de mener, at jeg ikke opfylder de ideer, de ser som good boy badges.

Fabelagtig, som menneskets gruppe instinkt manifesterer sig absolut uden rationale.

Det siger også noget om, at når ideer optages af samfundet uden forbindelse til dem, som udvikler dem, så kan tingene går totalt i smadder.

Og, at det her med “good boy badge” er gået grassat.

Sådan kan sådan en gammel satanist som Anton LaVey alligevel spidde det eksisterende samfund.

Jeg må sige, at hans Nietzsche inspirerede univers ligger meget langt fra mit eget, og jeg bekæmper satan, hvilket LaVey efter min mening, overhovedet ikke har fattet hvad er.

Men det her med, at der er en kontrast imellem massen og deres “good boy badges” og den ensomme ulv, som er den reelle moralske stemme, der har han alligevel fattet noget.

Er vi ikke allesammen MEGA trætte af alle de her mennesker, som render rundt med deres “good boy badges”, og viser dem frem med stor patos.

Måske skulle man forholde sig til, hvad der reelt er ordentligt og fint i situationen, fremfor at rende med den seneste fad.

Det satanisme ligger nemlig ikke i kritikken af hykleriet og dumheden, men når lynchmobben går i gang og skriger sig hæs af indigneret harme over, at visse personer ikke retter ind overfor deres dogmer.

G-d og g-derne bevare Danmark.