Jeg har tænkt en del over, hvad vi gør med vores kønsroller. Nu kommer der nye idealer ind med Andrew Tate og før det, Jordan Peterson.

Jeg har altid svoret til en BALANCE imellem det maskuline og det feminine. Også i en selv. Jeg mener, en mand skal være en kriger, men han skal samtidig have kontakt til sine følelser.

Der er mange mænd, som er meget mystificeret over, hvad det egentlig er kvinder tiltrækkes ved. Det er ikke så mystisk. De tiltrækkes af nogenlunde de samme ting, som vi mænd tiltrækkes ved ved kvinder. En god fysik for eksempel. Ligesom vi mænd tiltrækkes af en veltrænet kvinde, så er det det samme med kvinder. De tænder på en six pack og store muskler.

Men der er nok den forskel imellem mænd og kvinder, at kvinder er mindre udfarende end mænd. De er langt mere forsigtige, og forsøger hele tiden at forføre mænd, fremfor at være helt ærlige i deres intentioner.

Der går det begge veje, ligesom vi mænd skal være ærlige med vores intentioner, så skal kvinder også være ærlige med deres intentioner.

Alt der her med, at mænd er fra Mars og kvinder fra Venus, det synes jeg personligt, er noget ævl. Der er ikke særlig meget forskel imellem os.

Vi har grundlæggende de samme behov, som bliver skygget for, af alle de her falske behov vi konstant bliver bombarderet med fra internettet.

Nej, sex er ikke et primært behov for mennesker. Derimod er kammeratskab, hygge, og venskab faktisk det primære behov, som konstellationen mand/kvinde kan dække for os.

Den bedste kæreste du kan have, er en kæreste som samtidig er din bedste ven. Det er i hvert fald min erfaring.

Vi er på en måde fortabt i de her sexspil i vores moderne verden, fordi pornoen er blevet gratis. Men det dækker over de reelle kvaliteter som ligger i parforholdet.

Hvis vi, i stedet for at gå efter sex i forhold til kvinder, som mænd, går efter en dejlig ven. Så tror jeg, helt ærligt, at vi får et meget bedre parforhold. Det kan selvfølgelig ændre sig hen af vejen, for vi ændrer os, men et godt venskab, med en sund og ægte respekt for den anden, er det bedste udgangspunkt.

Platon siger, at en af de smukke ting ved kærlighed er, at det skaber en bedre verden. Hvis vi virkelig elsker nogen, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at vise den bedste version af os selv, overfor den person.

På den måde, tror jeg, at den platoniske kærlighed, er den vej vi skal. Da Platon jo også ligger ideen om lighed imellem køn for dagen. Så er romantikken, nok den reelle vej, hvis vi vil skabe lighed.

En verden, hvor vi virkelig forsøger at finde det smukke i os selv og den vi elsker.

G-d og g-derne bevare Danmark.