Det er første gang, at jeg har ladet en politiker komme til orde på min blog. Altså interviewet med HP Beck fra LA. Her er mine refleksioner. 

For det første synes jeg, at det er glædeligt, at den borgerlige side af det politiske spektrum har en reel mulighed for at skyde nogle ting af, uden at være afhængig af det etablerede medier. 

Da størstedelen af de etablerede medier er stærkt venstreorienterede, specielt fjernsyn, så er det virkelig meget værd for de borgerlige. 

Det er det det handler om med nedskæringer af DR. Det er unfair, at venstrefløjen sidder på 99% af medierne. Så, med en bare mikro investering, som jeg også står for, kan højrefløjen sætte dagsordnen. 

Det skal så siges, at det etablerede medier så også lytter til os, når vi kommer med noget. Det er forsåvidt godt nok. 

Dernæst mener jeg også, at vores VÆRDIER holder. Altså kampen for at stoppe korruptionen, skabe mere gennemsigtige magtforhold, ja god gammeldags kulturradikal oplysning. 

Det er muligt det er outreret med kunstnere som kæmper, radikalt, for at oplyse samfundet, men det virker. Det mener jeg HP´s eksempel viser. 

Til sidst, lige en bøn til de politikere som sidder lige nu og lægger linjerne for det nye medieforlig. 

Det ville være dejligt, hvis jeg ikke skulle kæmpe imod en mastodont på 4 milliarder kroner, som konstant leger Muezzin tårn. 

Jeg arbejder gerne frivilligt, ligesom de fleste politikere gør. Men det er et problem at jeg har så få ressourcer. Havde jeg flere, kunne jeg gå langt mere ligeligt op imod de socialistiske mediemastodonter. 

Når det så er sagt, så er anden mulighed også, at vi bare nedlægger de socialistiske medier, så at socialisterne kan lave medier på lige vilkår som de borgerlige medier. Altså gratis.

Det er i hvert fald unfair som tingene kører lige nu. 

Men lad os glædes over, at vi har fået banket en dør ind, og gjort en forskel. 

G-d bevare Danmark.